Sponsoren van het festival

Loxam Groep
Lees meer +

Loxam Groep

For 50 years, Loxam has focused exclusively on equipment rental to professionals. Striving to deliver only premium services to demanding customers, Loxam provides a comprehensive range of over 1,500 references through its 750-branch International network. The Loxam Group has a long standing quality policy (ISO 9001, ISO 14001, MASE, VCA certifications) as well as a strong social and environmental commitment, placing the highest importance in the quality of service and safety of equipment delivered to its customers.

Akomar
Lees meer +

Akomar

Akomar is a medium-sized international shipping- and forwarding company, established in 1995. We are iso 9001-2008 certified, member of FENEX, FIATA, IATA. Our company works for large, medium-sized and small companies,

Erasmus Stichting
Lees meer +

Erasmus Stichting

De Erasmusstichting beoogt met financiële bijdragen het onderwijs, de kunsten en de wetenschap in Rotterdam te bevorderen. Zij doet dit overeenkomstig de wensen van dr Elie van Rijckevorsel, die op 17 juli 1911 de Erasmusstichting heeft opgericht.

Driesprong Holding
Lees meer +

Driesprong Holding

Driesprong maakt kwaliteit zichtbaar. Expert in vele specialisaties, zoals glas- en gevelonderhoud, specialistische reiniging, multi-onderhoud en aannemingswerk. Voor deskundig advies en uitvoering. Ons gerenommeerd familiebedrijf biedt resultaatgerichte oplossingen op maat, is snel, flexibel, betrouwbaar, en werkt uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Door middel van onze speciale hogedrukreiniger en een ruime keuze uit verschillende soorten hoogwerkers zijn onze vele mogelijkheden uniek in de regio. Onder meer vele Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders gingen u voor. Ons bedrijf is Rotterdams. Onze werkmentaliteit ook. Wij weten van aanpakken en houden de lijnen kort. Meer weten? Bel of mail gerust. Wij staan u graag te woord.

IVA Groep
Lees meer +

IVA Groep

Wat is IVA Groep? Het antwoord is simpel, onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985. IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier. Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Gemeente Rotterdam
Lees meer +

Gemeente Rotterdam

Afval, afval beperken en hergebruik materialen.

EHBO Kralingseveer
Lees meer +

EHBO Kralingseveer

De EHBO-vereniging Kralingseveer bestaat sinds 1953 en verzorgt cursussen voor beginners en gevorderden. We assisteren bij evenementen zoals de avondvierdaagse, popconcerten en sportwedstrijden. Tevens verzorgen we EHBO-cursussen op scholen, bij bedrijven (eventueel in company) en instellingen.

Van Dalsen Tentenverhuur
Lees meer +

Van Dalsen Tentenverhuur

Bij Van Dalsen tentenverhuur helpen wij u bij het vinden van de perfecte tent voor uw event. Met bijna 20 jaar ervaring kunnen wij u persoonlijk adviseren zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Als u kiest voor Van Dalsen tentenverhuur bent u ervan verzekerd dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt!

WG Theatertechniek
Lees meer +

WG Theatertechniek

WG theatertechniek verhuurt, verkoopt en installeert professionele audio-apparatuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met A-merken zoals d&b audiotechnik, Sennheiser, DPA en Digidesign. Naast theater-gerelateerde opdrachten verzorgt WG het geluid voor evenementen, concerten, presentaties, enz.

Lelieveld Verhuur
Lees meer +

Lelieveld Verhuur

Leliveld Verhuur BV, een uniek bedrijf dat al bijna 30 jaar bestaat en een totaalconcept biedt voor de organisatie van feesten, buitenevenementen en beurzen. Ook het huren van enkele producten is natuurlijk mogelijk. Hierbij kunt u denken aan: aggregaten, kachels, verwarmingsunits, airco’s, licht, geluid, video, podiumwagens, podia, overkappingen, tenten, pagodetenten decors, bars, meubilair, vloerbedekking, dansvloeren, stoffering, hekken en noodvoorzieningen.

PC Techneut
Lees meer +

PC Techneut

Experts in laptop en computer reparaties. Wij gaan verder dan service alleen.

Milot Reizen
Lees meer +

Milot Reizen

ouringcarbedrijf Milot Reizen te Rotterdam, biedt een ruim aanbod aan goedkope dagtochten en meerdaagse reizen. Het kan gaan om stedentrips, busreizen naar pretparken/attractieparken, evenementen en meer. Al sinds 1932 staat kwaliteit tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel bij dit op en top Rotterdamse bedrijf. Milot beschikt over een omvangrijke eigen vloot moderne touringcars, vakbekwame chauffeurs en reisadviseurs die voortdurend de beste deals weten te sluiten.

BSB Reclame
Lees meer +

BSB Reclame

Content is protected

De Vesting Verhuur
Lees meer +

De Vesting Verhuur

Bij de organisatie van een feest of evenement, dient u met veel factoren rekening te houden. De Vesting neemt graag het werk voor u uit handen met partyverhuur en maakt uw evenement tot een succes. Wij hebben een uitgebreide ervaring op het gebied van evenementenverhuur voor: - Bruiloften - Bedrijfsfeesten - (Winkel)openingen - Seminars - Concerten Daarnaast kunt u ook bij ons terecht op het gebied van partyverhuur voor kleinschaligere evenementen, zoals een verjaardag, kraamfeest, barbequefeest of familiedag.

Weska Schoonmaakproducten
Lees meer +

Weska Schoonmaakproducten

Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. Een betrouwbare partner zijn, vinden wij zeer belangrijk. Daag ons gerust uit!

Elise Mathilde Fonds
Lees meer +

Elise Mathilde Fonds

In 1935 richtte naamgeefster Elise Mathilde (Hilda) van Beuningen (1890-1941) haar eigen stichting op, het Stichting Elise Mathilde Fonds. Elise Mathilde groeide als tiende en laatste kind van het echtpaar van Beuningen-Brain op in een welvarende omgeving, maar was altijd begaan met het lot van minderbedeelden.

Stichting Zabawas
Lees meer +

Stichting Zabawas

De Stichting Zabawas heeft een fiscale rangschikking als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Tevens is de stichting lid van de Vereniging van Fondsen In Nederland (FIN). De Stichting kan geldelijke steun verlenen aan personen en/of instellingen die een algemeen belang beogen op het gebied van Cultuur, Natuur, Geneeskunde, Sport en Educatie. Het is de bedoeling dat verstrekte donaties de Nederlandse samenleving ten goede komen.

Van Leeuwen van Lignac Stichting

Van Leeuwen van Lignac Stichting

Van Leeuwen Van Lignac Stichting werd op 19 mei 1995 opgericht door Abraham van Leeuwen. Hij werd in 1918 in Rotterdam geboren. Door hard werken en creatief ondernemen slaagde hij erin een aantal succesvolle bedrijven op te bouwen, waaronder het Nederlands Talen Instituut en Lekturama. Bij zijn overlijden in 2001 ging een deel van zijn aanzienlijke vermogen over naar de Van Leeuwen Van Lignac Stichting.

Rotterdam Festivals
Read More +

Rotterdam Festivals

Rotterdam Festivals stelt ieder jaar op basis van de aangedragen plannen een evenementenkalender samen die zoveel mogelijk Rotterdammers bereikt en bezoekers naar de stad trekt. En met succes: in 2016 zijn we gekozen tot beste evenementstad van Nederland en ook internationaal trekken evenementen als de Art Rotterdam Week en North Sea Jazz Festival de aandacht. Rotterdam Festivals selecteert een festivalaanbod dat de eigenheid van Rotterdam benadrukt: de haven, moderne architectuur, sport en –kunstevenementen op een internationaal niveau en een ruim aanbod voor een jong en divers publiek. Dát is Rotterdam, altijd bijzondere festivals.

 

 

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!