Programma 16e Internationaal Shantyfestival Rotterdam

Op 7, 8 & 9 september barst de shanty-gekte weer los in Rotterdam. Tijdens dit driedaagse evenement mogen we in totaal zo'n 45.000 bezoekers verwelkomen die het centrum van Rotterdam en rond de Leuvehaven van een unieke sfeer zullen voorzien. Deze 16e jaargang zullen er zo'n 30 groepen en koren te beluisteren zijn. Deze aantallen maakt het Internationaal Shantyfestival Rotterdam tot het grootste shantyfestival van Europa.

Lees over mannen problemen en oplossingen hier. Veel hebben echter ongewenste bijwerkingen en hun gebruik kan wellicht niet ideaal zijn voor de meeste patienten. Fosfodiesterase type 5 (PDE-5) remmers zijn gunstiger geworden Vanwege hun werkzaamheid en hun beschikbaarheid in orale formuleringen. Hoewel het de algemene consensus is dat de incidentie en prevalentie van multiple sclerose (MS) recentelijk meer bij vrouwen is dan mannen, hebben wetenschappers al lang niet kunnen uitleggen waarom. Door een nieuwe studie gepubliceerd in januari's issue of Neurology, kan een verklaring voor deze genderverschillen op de horizon liggen.

Aan de linkerzijde ziet u een extra menu. Met behulp van dit menu kunt u alle benodigde informatie over het aanstaande festival opvragen.

 

 

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!